Du er her

Sletning af aktivitet med indhold.

I det store system er det nu muligt at slette en aktivitet med alt indhold.
Det kan være at aktivitetsnummeret skal bruges til noget helt andet.

Sletning foregår under Admin2.
For at forhindre at man slette ved en fejl, skal man bekræfte sletning ved at taste Ja i et felt.
Først da vil sletning blive gennemført.