Du er her

Opdatering 13. juli 2018

Enkelte klubber overså, at automatisk stop for tilmelding var slået til. Det bevirkede at tilmelding blev stoppet utilsigtet.
Det er nu ændret, så automatisk stop for tilmelding sletter dato oplysninger. Brugeren er så nødt til at aktivt at vælge ny dato.
Dermed er det sikret, at brugere rent faktisk mener at automatisk stop skal være slået til.